Koronatiedote

Koronavirus vaikuttaa edelleen Suomen Numismaattisen Yhdistyksen toimintaan

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila vaikuttaa edelleen Suomen Numismaattisen Yhdistyksen toimintaan. Yhdistys ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon viranomaismääräykset ja toimii muutenkin vastuullisesti tällaisena poikkeuksellisena aikana.

Nykyisten suositusten mukaan yleisötilaisuuksia voi järjestää, mutta järjestäjällä on vastuu turvatoimista ja tilaisuuden turvallisuudesta. Yhdistyksen huutokauppatilaisuuteen liittyy riskitekijöitä ja esimerkiksi turvavälien säilyttäminen ei tietyissä tilanteissa ole käytännössä mahdollista toteuttaa tai toteuttaminen tulisi olemaan erittäin vaikeaa. Huutokaupat 416 (19.9.2020) ja 417 (21.11.2020)  päätettiin tämän vuoksi järjestää pelkästään nettihuutokauppana.

Yhdistyksen Syyskokoukseen 8.12.2020 kello 18 on mahdollista tämän hetkisellä tiedolla osallistua sekä paikanpäällä että etänä. Tapahtumaan tulee kuitenkin ilmoittautua ennakkoon. Katso syyskokouskutsu oheisesta linkistä.

Yhdistyksen toimitilat Mechelininkadulla ovat auki kuten ennenkin. Kaikista tapaamisista tulee erikseen sopia toiminnanjohtajan tai huutokaupanhoitajan kanssa. Yhdistyksen kerhotoiminnassa on edelleen otettava huomioon koronaviruksen aiheuttamat vaikutukset. Kerhoista osa ei tällä hetkellä kokoonnu ja osa tapahtumista järjestään etätapahtumina. Kerhotoiminnasta tiedotetaan mm. yhdistyksen nettisivuilla ja Numismaattisessa Aikakauslehdessä.

Terveyttä ja hyvä alkutalvea kaikille.

Suomen Numismaattisen Yhdistyksen hallitus

***