Koronatiedote

Koronavirus vaikuttaa edelleen Suomen Numismaattisen Yhdistyksen toimintaan

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila vaikuttaa edelleen Suomen Numismaattisen Yhdistyksen toimintaan. Yhdistys ottaa kaikessa toiminnassaan huomioon viranomaismääräykset ja toimii muutenkin vastuullisesti tällaisena poikkeuksellisena aikana.

Kerhoista osa ei tällä hetkellä kokoonnu ja osa tapahtumista järjestään etätapahtumina. Kerhotoiminnasta tiedotetaan mm. yhdistyksen nettisivuilla ja Numismaattisessa Aikakauslehdessä.

Huutokauppa 420. syyskuussa 2021 järjestetään pelkästään netin kautta etähuutokauppana. Normaaleihin salihuutokauppoihin palataan heti kun se on turvallisesti mahdollista.

Yhdistyksen toimitilat Maneesikadulla ovat auki kuten ennenkin. Kaikista tapaamisista tulee erikseen sopia toiminnanjohtajan tai huutokaupanhoitajan kanssa.

Terveyttä ja hyvää kesää kaikille.

Suomen Numismaattisen Yhdistys