Huutokaupat

SNY on Suomen johtava numismaattisten huutokauppojen järjestäjä. Huutokauppoja järjestetään 4-8 kertaa vuodessa. Niissä on myynnissä tavanomaisten keräilykohteiden lisäksi myös erittäin harvinaisia, arvokkaita suomalaisia ja kansainvälisiä kohteita sekä kokoelmia.

Huutokauppa No 411 pidetään online-huutokauppana. Tarjousaika päättyy lauantaina 27.04. klo 10.00, jonka jälkeen huutokauppa jatkuu perinteisenä salihuutokauppana Helsingissä Balderin salissa alkaen kello 12. Kohteiden näyttö alkaa klo 10:30. Online-huutokaupan osoite on www.philabid.fi/sny. Huutokaupan 411 kohteet pääset näkemään myös tästä.

Grand Auction No 411 will be held online. Online auction ends on Saturday 27th of February at 10am Finnish time and continues as a traditional hammer auction in Helsinki starting at 12pm (noon). Items will be on display starting at 10:30am. Link to the online auction is www.philabid.fi/sny. Even here you can see the auction content.

Huutokauppaehdot

УСЛОВИЯ ПРОВЕДЕНИЯ АУКЦИОНОВ ФИНЛЯНДСКОГО НУМИЗМАТИЧЕСКОГО ОБЩЕСТВА

Seuraava huutokauppa

Edellisen huutokaupan tulokset

ETSIMME KOHTEITA HUUTOKAUPATTAVAKSI – MAKSUTON ARVIOINTI

Voit jättää rahoja, mitaleita, kunniamerkkejä ja kelloja meille myyntiin edullisesti. Provisiomme on vain 10 % myyntisummasta ja 4 € / kohde, ei muita kuluja. Huutokaupat 6 kertaa vuodessa Balderin Salissa Senaatintorin varrella Helsingissä ja online huutokauppoina.

Jatkuva sisäänjättö, ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisesta kun sinulle sopii. Olemme Pohjoismaiden suurin toimija ja paras asiantuntija jo yli 100 vuoden kokemuksella. Huutokaupoillamme on suuri ja kansainvälinen ostajakunta.

Kerromme mielellämme lisää. Soita meille tai lähetä sähköpostia.

Marko Salonen
Toiminnanjohtaja
Puh 050 588 1105, marko.salonen@snynumis.fi

Tulevat huutokaupat / katso huutokaupan kohteet

Huutokauppa-arkisto