Huutokaupat

SNY on Suomen johtava numismaattisten huutokauppojen järjestäjä. Huutokauppoja järjestetään 4-8 kertaa vuodessa. Niissä on myynnissä tavanomaisten keräilykohteiden lisäksi myös erittäin harvinaisia, arvokkaita suomalaisia ja kansainvälisiä kohteita sekä kokoelmia.

Huutokauppa No 410 on alkanut online-huutokauppana. Tarjousaika päättyy lauantaina 16.02. kello 10, jonka jälkeen huutokauppa jatkuu perinteisenä salihuutokauppana Helsingissä Balderin salissa alkaen kello 12. Kohteiden näyttö alkaa 10:30. Kaikki ovat tervetulleita huutokauppaan. Online-huutokaupan osoite on www.philabid.fi/sny.

Grand Auction No 410 has started online. Online auction ends on Saturday 16th of February at 10am Finnish time and continues as a traditional hammer auction in Helsinki starting at 12pm (noon). Items are on display starting at 10:30am. Welcome to the auction. Link to the online auction is www.philabid.fi/sny.

Huutokauppaehdot

УСЛОВИЯ ПРОВЕДЕНИЯ АУКЦИОНОВ ФИНЛЯНДСКОГО НУМИЗМАТИЧЕСКОГО ОБЩЕСТВА

Seuraava huutokauppa

Edellisen huutokaupan tulokset

ETSIMME KOHTEITA HUUTOKAUPATTAVAKSI – MAKSUTON ARVIOINTI

Voit jättää rahoja, mitaleita, kunniamerkkejä ja kelloja meille myyntiin edullisesti. Provisiomme on vain 10 % myyntisummasta ja 4 € / kohde, ei muita kuluja. Huutokaupat 6 kertaa vuodessa Balderin Salissa Senaatintorin varrella Helsingissä ja online huutokauppoina.

Jatkuva sisäänjättö, ota yhteyttä niin sovitaan tapaamisesta kun sinulle sopii. Olemme Pohjoismaiden suurin toimija ja paras asiantuntija jo yli 100 vuoden kokemuksella. Huutokaupoillamme on suuri ja kansainvälinen ostajakunta.

Kerromme mielellämme lisää. Soita meille tai lähetä sähköpostia.

Marko Salonen
Toiminnanjohtaja
Puh 050 588 1105, marko.salonen@snynumis.fi

Tulevat huutokaupat / katso huutokaupan kohteet

Huutokauppa-arkisto