Kerhotoiminta

Suomen Numismaattisessa Yhdistyksessä toimii kerhoja numismatiikan eri aloilta. Esimerkiksi antiikin rahojen kerho on perustettu jo vuonna 1965. Kerhoissa pidettyään esitelmiä, keskustellaan ja vertaillaan kokemuksia. Kerhot järjestävät myös retkiä, näyttely- ja museokäyntejä.

Kokoontuminen

Kerhot (lukuunottamatta Rahakammiokerhoa ja Turun kerhoa) kokoontuvat klo 18 yhdistyksen huoneistossa os. Mechelininkatu 15 B 47, 00100 Helsinki.

Vallitsevan poikkeustilanteen takia SNY:n hallitus on päättänyt periaatteessa toistaiseksi peruuttaa kerhotapaamiset alkusyksyn 2020 osalta. Kerhot voivat kuitenkin kokoontua, jos se voidaan toteuttaa turvallisesti.  Jotkut kerhoista pitävät siksi erimuotoisia kokouksia tauonkin aikana. Katso kunkin kerhon sivut.