Kerhotoiminta

Suomen Numismaattisessa Yhdistyksessä toimii kerhoja numismatiikan eri aloilta. Esimerkiksi antiikin rahojen kerho on perustettu jo vuonna 1965. Kerhoissa pidettyään esitelmiä, keskustellaan ja vertaillaan kokemuksia. Kerhot järjestävät myös retkiä, näyttely- ja museokäyntejä.

Kokoontuminen

Kerhot (lukuunottamatta Rahakammiokerhoa ja Turun kerhoa) kokoontuvat klo 18 yhdistyksen huoneistossa os. Mechelininkatu 15 B 47, 00100 Helsinki.

Vallitsevan poikkeustilanteen takia SNY:n hallitus on päättänyt peruuttaa kaikki kerhotapaamiset kevään 2020 osalta. Kerhojen kokoontumiset jatkuvat syksyllä, kun tilanne on palautunut normaaliksi. Turun kerhon toiminta kuitenkin jatkuu jo heinäkuussa, ensimmäinen tapaaminen on Mallaskukossa perjantaina 3.7. klo 17.