Turun kerho

Vetäjä Petteri Järvi, petterijarvi25(at)gmail.com

Turun kerho kokoontuu joka kuun ensimmäisenä perjantaina klo 17 olutravintola Mallaskukossa (Yliopistonkatu 37). Poikkeavista kokousajoista ja -paikoista ilmoitetaan mm. näillä nettisivuilla ja yhdistyksen Facebook -sivuilla.

Turun kerhon tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Turun seudulla olevat yhdistyksen jäsenet. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, mutta käytännössä aina joku osallistujista on valmistellut mielenkiintoista kuultavaa numismatiikan saralta. Tapaamisissa on esitelty laajasti erilaisia rahoja ja mitaleja. Tapaamisissa on myös ollut mahdollisuus selata numismaattisia lehtiä. Turun kerhon toiminta huipentuu joulukuussa pikkujouluihin, missä ohjelmassa on ollut tutustuminen museonäyttelyyn ja jo perinteeksi muodostunut tietokilpailu. Tule mukaan kuulemaan, kertomaan ja keskustelemaan numismatiikasta!

Vuoden 2022 tapaamiset:

Turun kerho alkaa taas kokoontua. Seuraamme kuitenkin koko ajan koronatilannetta ja reagoimme mahdollisiin muutoksiin.

Kesän kokoontumisajat:

La  4.6. klo 15 Perehtyminen metallinetsintään (Haikankatu 3A Raisio)
Pe 1.7. klo 17 (Mallaskukko)
Pe 5.8. klo 17 (Mallaskukko)
Pe 2.9. klo 17 (Mallaskukko)