Turun kerho

Vetäjä Petteri Järvi, petterijarvi25(at)gmail.com

Vallitsevan poikkeustilanteen takia tapaamiset on toistaiseksi peruutettu. Tapaamiset jatkuvat 2021 siinä vaiheessa, kun on taas turvallista ja järkevää kokoontua.

Turun kerho kokoontuu joka kuun ensimmäisenä perjantaina klo 17 olutravintola Mallaskukossa (Yliopistonkatu 37). Poikkeavista kokousajoista ja -paikoista ilmoitetaan mm. näillä nettisivuilla ja yhdistyksen Facebook -sivuilla.

Turun kerhon tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Turun seudulla olevat yhdistyksen jäsenet. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, mutta käytännössä aina joku osallistujista on valmistellut mielenkiintoista kuultavaa numismatiikan saralta. Tapaamisissa esitelty laajasti erilaisia rahoja ja mitaleja. Tapaamisissa on myös ollut mahdollisuus selata numismaattisia lehtiä. Turun kerhon toiminta huipentuu joulukuussa pikkujouluihin, missä ohjelmassa on ollut tutustuminen museonäyttelyyn ja jo perinteeksi muodostunut tietokilpailu. Tule mukaan kuulemaan, kertomaan ja keskustelemaan numismatiikasta!

Vuoden 2021 tapaamiset:

Turun kerho kokoontuu seuraavan kerran siinä vaiheessa, kun on taas turvallista kokoontua. Seuraamme kuitenkin tarkasti koronapandemiaan liittyviä määräyksiä ja suosituksia sekä yhdistyksen hallituksen päätöksiä asiasta. Kerhon vetäjä ilmoittaa tulevista tapahtumista myös sähköpostitse kerhon jäsenille.

Seuraavat kokoontumiset:

Vahvistuvat myöhemmin