Turun kerho

Vetäjä Petteri Järvi, puheenjohtaja(a)snynumis.fi

Turun kerho kokoontuu joka kuun ensimmäisenä perjantaina klo 17 olutravintola Mallaskukossa (Yliopistonkatu 37). Poikkeavista kokousajoista ja -paikoista ilmoitetaan näillä nettisivuilla ja yhdistyksen Facebook -sivuilla.

Turun kerhon tapaamisiin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Turun seudulla olevat yhdistyksen jäsenet. Tapaamiset ovat vapaamuotoisia, mutta käytännössä aina joku osallistujista on valmistellut mielenkiintoista kuultavaa numismatiikan saralta. Vuoden 2018 aikana on tapaamisissa esitelty mm. varhaisia antiikin rahoja, setelien virhepainamia, ruotsalaisia miehitysrahoja ja miltei joka tapaamisessa numismaattisia julkaisuja. Turun kerhon viime vuoden toiminta huipentui pikkujouluihin Turun linnassa, missä tutustuimme myös Turun museokeskuksen raha- ja mitalikabinettiin. Tule mukaan kuulemaan, kertomaan ja keskustelemaan numismatiikasta.

Kesän 2019 tapaamiset:

7.6. klo 17, Mallaskukko