Kohteiden myyminen

Meillä on jatkuva sisäänjättö tuleviin kansainvälisiin huutokauppoihimme. Kolikoiden (kulta, hopea ja muut metallit), setelien, mitalien, kellojen, kunniamerkkien, militarian ja myös muiden keräilykohteiden myyminen Suomen numismaattisen yhdistyksen huutokauppojen kautta on tehty helpoksi ja yksinkertaiseksi. Tyypillisesti se tapahtuu kolmessa vaiheessa eli kohteiden arviointi, varsinainen huutokauppa sekä rahojen tilitys:

Numismatiikan myynti Suomen numismaattisen yhdistyksen huutokaupoissa

1. KOHTEIDEN ARVIOINTI

Kohteiden arviointiin on seuraavia mahdollisuuksia:

  • Voit joko varata ajan tai sopia myös tapaamisesta toimistollamme Maneesikatu 2 b A201. Avoinna arkisin 10:00-17:00, erillisestä sopimuksesta voimme olla myöhempäänkin paikalla. Ajan voit varata 050 577 0301 Janne Söderholm tai ottamalla yhteyttä sähköpostiin janne.soderholm@snynumis.fi.
  • Voit lähettää meille myös yhteydenotto- tai soittopyynnön, jonka jälkeen otamme sinuun  yhteyttä.

Katso oheisesta linkistä miksi kolikot, setelit, mitalit, kellot, kunniamerkit ja militaria kannattaa myydä juuri SNY:n huutokaupoissa: LINKKI

 

2. HUUTOKAUPPA

Huutokaupassa myytävät kohteet arvioidaan ammattitaitoisesti ja luokitellaan tarkasti mm. niiden arvon ja harvinaisuuden mukaan. Näin varmistetaan että myyjä saa kohteistaan käyvän markkinahinnan.

Provisiomme on vain 10 % myyntisummasta ja 4 € / kohde, ei muita kuluja. Huutokaupat 4 kertaa vuodessa Balderin Salissa Senaatintorin varrella Helsingissä ja online huutokauppoina.

 

3. TILITYS

Myytyjen kohteiden tilitys suoritetaan tilillenne yleensä muutama viikko huutokaupasta, kun kohteen ostaja on suorittanut kohteen maksun yhdistyksen tilille. Noin viikon kuluttua tilityksestä lähetämme vielä tilityserittelyn myyjille josta näkee yksityiskohtaisesti millä hinnalla kohteet myytiin. Myyjä voi halutessaan myös seurata huutokauppaa reaaliajassa on-line. Toimintamme on nopeaa, täysin avointa ja suoraviivaista.